ROTARY SHELTERBOX WIJNACTIE

Home/Nieuwsoverzicht/ROTARY SHELTERBOX WIJNACTIE

ROTARY SHELTERBOX WIJNACTIE

Gezamelijke actie van Rotary Sassenheim, Stichting Shelterbox Nederland en Noordman Wijnimport.

Shelterbox is een internationaal noodhulpfonds die wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. Stichting ShelterBox Nederland streeft er naar om jaarlijks een bijdrage te kunnen leveren van minimaal 500 vanuit Nederland gesponsorde ShelterBoxen. We hopen te groeien en in 2016 met 1.500 boxen een wezenlijke bijdrage te leveren. Ook uw hulp is hiervoor nodig!

 

Doet u mee? Alvast onze dank!

 

Rotary Sassenheim wil geld inzamelen om weer ShelterBoxen te doneren, de huidige 3 shelterboxen zijn allemaal uitgezonden boxnummers 695, 696, 1567

DE SHELTER BOX KOMT NAAR SASSENHEIM!

Een shelter box is op 10 mei a.s. in het Park Rusthof te Sassenheim te zien. Rotary Sassenheim doneert 5 boxen. Wij vragen om Uw medewerking om het aantal te verdubbelen!

De opbrengst van deze wijnactie wordt gebruikt voor het doneren van Shelterboxen. Bij iedere doos wijn ontvangt u een certificaat  waarmee u voor €.10,00 bijdraagt in een Shelterbox,. U wordt op de hoogte gehouden als deze wordt uitgezonden. Klik hier voor de donateursvideo (1.40 minuut).

Shelterbox wijnbox bestellen

About the Author: