Diegenen die al wat langer in Leiden wonen herinneren zich wellicht nog dat Noordman Wijnimport ooit op de Haagweg zat. Hier begon het allemaal in 1934. Het was de goede oude tijd, waarin je nog je eigen port en sherry kon tappen uit grote houten vaten.

In 2006 is Noordman Wijnimport overgenomen door Frans Kleijs en Adrie Spies en verhuisde alles naar de Flevoweg 17 in Leiden (Industrie terrein Merenwijk) Ons assortiment is breed en biedt voor ieder wat wils: van zeer betaalbare wijnen tot exclusieve kelderschatten, van klassieke stijl tot vin naturel, en van oude tot nieuwe wereld. Ook vindt u veel biologische wijnen in ons assortiment. Wij zijn gecertificeerd als KVNW register wijnhandelaar.

Behalve de Wijnimport, is Noordman Wijnimport ook de relatiegeschenkenwinkel bij uitstek: Wijnaccessoires, honing, olijfolie, noten, bonbons, chocolade en veel meer…alles om uw relatie/wijngeschenk compleet te maken.

Kom vooral eens rondneuzen op de Flevoweg 17 in Leiden.

Als traditionele wijn-groothandel liepen wij eind tachtiger jaren voorop bij het uitdragen van onze ontdekkingen uit de nieuwe wereld. Wijnen uit o.a. Zuid-Afrika, Chili en Argentinië werden aan ons assortiment toegevoegd zonder daarbij de klassieke wijnlanden uit het oog te verliezen. Midden jaren negentig werd, door een intensieve samenwerking met Brand Wijnimport, het assortiment met een imposante collectie Italiaanse wijnen uitgebreid.