De tweede editie van Wijn op het Plein in Sassenheim heeft dit weekend meer dan 1.000 bezoekers getrokken, zo heeft de Stichting Wijn op het Plein laten weten. Dit was meer dan het dubbele aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar. De combinatie van een heerlijk voorjaarszonnetje, ongedwongen sfeer, goede wijnen, lekkere hapjes en gezellige mensen, zorgden voor een fantastische middag. Termen als ‘gezellig’, ‘relaxed’ en ‘volgend jaar zijn wij er zeker weer bij’ kwamen dan ook vaak voorbij.

Het concept blijkt prima en tot volle tevredenheid van de vele bezoekers te werken. Men kon proeven van ruim vijftig verschillende wijnen uit verschillende landen. Daarnaast was er een ruim aanbod van streetfood, bitterballen en borrelhapjes. Verder was er lekkere lounge muziek van DJ Rob. Ook de straatmuzikanten ‘The Happy Hours’ waren weer van de partij. Zij speelden uiteenlopende covers uit de geschiedenis van de pop, rock, blues, country en chansons. Deze editie waren er meer zitplekken en hangtafels geregeld door de organisatie en dat viel goed in de smaak. Zo werden de strobalen veelvuldig gebruikt.

Kortom, het was een wijntastische editie. De organisatie van Wijn op het plein  kijkt terug op een geslaagde dag. Het smaakt naar meer, dus op naar de volgende editie in het voorjaar van 2018. Meer