Duurzaam ondernemen

Home/Duurzaam ondernemen

Al vele jaren is Noordman Wijnimport lid van de , de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Wijnhandelaren. Vanuit deze organisatie ontvingen wij met trots in 2013, als 1 van de eerste in Nederland ons keurmerk “Register Wijnhandelaar”. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaam ondernemen

Vanaf het begin is Noordman Wijnimport lid van de KVNW, de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Wijnhandelaren. Vanuit deze organisatie ontvingen wij met trots in 2013, als één van de eerste in Nederland ons keurmerk “Register Wijnhandelaar”. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ieder jaar wordt Noordman Wijnimport getest op punten als; arbeidsomstandigheden, bescherming van de consument, transparantie & het bewust omgaan met het milieu.

Maar duurzaam ondernemen betekend voor ons meer en gaat dan ook zelfs terug naar de oprichting in 1934. Geschreven in de testament van onze oprichters, Jaap & Willem Noordman, “Importeer een goed product. Verkoop het voor een aanvaardbare prijs”.

De kernwaarden van duurzaam & verantwoord ondernemen houdt voor ons het volgende in

  • “Importeer een goed product” een eerlijk & goed product voor mens, dier & milieu met eerlijkheid en liefde gemaakt.

  • “Verkoop het voor een aanvaardbare prijs” een eerlijke prijs voor de boer, restaurateur/wederverkoper & importeur.

  • Betrouwbaarheid naar de producenten. Noordman Wijnimport werkt met verschillende wijnboeren al meer dan 40 jaar samen, in slechte en goede tijden.

  • Betrouwbaarheid naar de klanten. Vele klanten werken al voor een lange tijd met ons samen, hier zijn wij trots op!

  • Een uitgebreide selectie van onder andere biologische, biodynamische & fairtrade wijnen.