Flevoweg 17, 2318BZ Leiden | 071 - 52 21 405|info@noordmanwijn.nl

Genieten tijdens Wijn op het plein!

Home/Nieuwsoverzicht/Genieten tijdens Wijn op het plein!

Genieten tijdens Wijn op het plein!

nieuws.nl

Op zondag 29 mei wordt op het havenplein achter Brasserie Hemels voor de eerste keer het evenement ‘Wijn op het plein’ georganiseerd. Het belooft nu al een gezellige en drukke boel te worden, aangezien de kaarten in de voorverkoop al zijn uitverkocht. Er zijn nog wel losse kaarten aan de deur te verkrijgen, maar vol = vol.

Wijn op het plein is ontstaan uit een initiatief van Ilona en John van den Wijnaard van Brasserie Hemels en Adrie Spies van Noordman Wijnimport. Zij liepen al langer met hetzelfde idee rond en toen ze elkaar hierover spraken, is het balletje gaan rollen.

Samen met Jacqueline de Groot – van Dijk van Doortastend marketing & communicatie is het viertal aan de slag gegaan om dit nieuwe evenement vol enthousiasme te organiseren.Verschillende sponsoren haakten vervolgens aan om het initiatief te ondersteunen. Chantal Langeveld van Langeveld Wijn en Relatiegeschenken verleent ook haar medewerking aan het evenement.

Wijnopplein

Wijn op het plein

Tijdens Wijn op het plein zijn meer dan 50 wijnen uit alle streken van de wereld te proeven of te drinken. Voor één munt krijg je een proefglas, voor twee munten een half glas en een vol glas wijn kost drie munten. Een munt kost een euro. Bij binnenkomst krijgt iedereen een boekje met de informatie over alle verschillende wijnen en ook bij de standjes kan men meer informatie krijgen.

Ook voor lekker eten is gezorgd. Wat dacht u van asperges met ham/ei of zalm, een broodplankje met aioli en tomaat mozzarella salsa, een broodje pulled pork, Oma Bobs bitterballen en nog veel meer. Naast een ruime selectie wijnen, bieden ze voor de liefhebbers ook een lekker biertje of fris aan.

De insteek is simpel, gewoon genieten met een goed glas wijn.” (Adrie Spies van Noordman Wijnimport)

Muziek

Tijdens het evenement zal de muziek worden verzorgd door het Anna Serierse Quartet, met jazz, soul en lounge muziek en The Happy Hours. Hun repertoire bestaat uit covers uit de geschiedenis van de pop, rock, blues, country en chansons met een gezonde voorkeur voor drankgerelateerde levensliederen, speciaal samengesteld voor Wijn op het plein. Naast de muziek wordt er ook veel aandacht besteed aan de aankleding en decoratie, om het geheel tot een echt sfeervol evenement te maken.

Een lekker laagdrempelig en gaaf evenement met lekkere wijnen.” (Ilona van den Wijnaard van Brasserie Hemels)

De organisatie is blij dat er al zoveel kaarten verkocht zijn en dat het concept dus blijkbaar heel populair is. Vooral ook onder jongeren, blijkbaar is er duidelijk een behoefte aan in de streek om er gewoon eens lekker er op uit te gaan. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen komt er een speciale kinderhoek met een springkussen en er kan worden geknutseld met kurken.

Een lekker no-nonsense middagje uit.” (Jacqueline de Groot – van Dijk van Doortastend marketing & communicatie)

Informatie

Wijn op het plein is op 29 mei van 14.00 tot 19.00 uur op het Voorhavenkwartier, aan het plein achter Brasserie Hemels. Kaarten kosten vijf euro per stuk, inclusief het eerste proefglas en een munt. Kijk voor meer informatie op de website en volg deFacebookpagina.

Bron: Teylingen.nu

About the Author: