Yvan & Co

Yvan & Co brengt unieke, originele wijnen zonder beperkingen van appellations. De Cazelou eert het terroir en de wijnboer, met een knipoog naar de tradities van Zuid-Frankrijk.

Yvan & Co

Artéise & Co brut 2004
D

YVAN & CO INTENS

YVAN & CO

DRUIF & WIJN

DRUIF & WIJN

SAUVIGNON BLANC, CHARDONNAY, VERMENTINO

De kleur van deze wijn is bleekgeel. De neus is intens en complex, met aroma's van perzik en witte bloemen. In de mond is de wijn harmonieus en levendig, met verfrissende aroma's en een lange, zachte afdronk.

^

VINIFICATIE

Elke druivensoort wordt afzonderlijk gevinifieerd. Dit gebeurt door middel van directe persing, gevolgd door bezinking door middel van flotatie en toevoeging van koude gisten. Na de alcoholische fermentatie wordt de wijn doorgeroerd.

FRANKRIJK

PAYS D'OC

^

ALCOHOLPERCENTAGE

13.2 %

^

RESIDUAL SUGAR (g/l)

LOW

^

TOTAL ACIDITY (g/l)

4.15

Artéise & Co brut 2004
D

YVAN & CO AMPLITUDE

YVAN & CO

DRUIF & WIJN

DRUIF & WIJN

SAUVIGNON BLANC, CHARDONNAY, VERMENTINO

De kleur van deze wijn is bleekgeel. De neus is intens en complex, met aroma's van perzik en witte bloemen. In de mond is de wijn harmonieus en levendig, met verfrissende aroma's en een lange, zachte afdronk.

^

VINIFICATIE

Elke druivensoort wordt afzonderlijk gevinifieerd. Dit gebeurt door middel van directe persing, gevolgd door bezinking door middel van flotatie en toevoeging van koude gisten. Na de alcoholische fermentatie wordt de wijn doorgeroerd.

FRANKRIJK

PAYS D'OC

^

ALCOHOLPERCENTAGE

13.2 %

^

RESIDUAL SUGAR (g/l)

LOW

^

TOTAL ACIDITY (g/l)

4.15

HET WIJNHUIS

Yvan & Co

Yvan&Co streeft ernaar om de focus volledig op de wijn te leggen, los van naam, appellatie of regio. Het draait om het product zelf. Door ons te ontdoen van de beperkingen van appellations, kunnen we consumenten een unieke wijnervaring bieden. Deze wijnen zijn originele creaties, bedacht door ons, gebruikmakend van lokale druivenrassen, uitzonderlijke percelen en speciale vinificatietechnieken.

De Cazelou is een eerbetoon aan het terroir en de wijnboer. Ongeacht de weersomstandigheden werkt de wijnboer het hele jaar door in zijn wijngaarden. De naam Cazelou, afkomstig van het Occitaans “Cazel,” verwijst naar de kleine stenen hutjes in Zuid-Frankrijk waar wijnbouwers vroeger schuilden tijdens stormen.